Κολυμπήθρες Πάρου. Ένας από τους λόγους για τους οποίους το νησί έχει εξελιχθεί σε top προορισμό του Αιγαίου και ολόκληρης της Ελλάδας. Εκτός από τα πανέμορφα κυκλαδίτικα χωριά και την έντονη νυχτερινή της ζωή, η Πάρος διαθέτει στο «οπλοστάσιό» της και μια σειρά από μαγευτικές παραλίες με «ναυαρχίδα» ποιες άλλες… τις Κολυμπήθρες! Ποια είναι λοιπόν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τις κάνουν να ξεχωρίζουν στις προτιμήσεις του κοινού; Ανακάλυψέ τα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

Αυτοί είναι όλοι οι λόγοι για να επισκεφτείς τις Κολυμπήθρες Πάρου:

Λόγος #1: Γιατί μοιάζουν με πραγματικές κολυμπήθρες!

Η διαφορετικότητά τους φανερώνεται από το όνομά τους. Οι γρανιτένιοι βράχοι που περικλείουν την παραλία, λαξευμένοι από το θαλασσινό νερό που περνά από πάνω τους κατά το πέρασμα των χρόνων, σχηματίζουν καλοσχηματισμένες κολυμπήθρες. Το απαράμιλλης ομορφιά σκηνικό που δημιουργούν μαγνητίζει βλέμματα και κλικ.

Λόγος #2: Για τα καταγάλανα ρηχά νερά τους

Η συγκεκριμένη παραλία διαθέτει κρυστάλλινα νερά και μια πανέμορφη αμμουδιά. Ακριβώς επειδή τα νερά της είναι ρηχά, ζεστά και απάνεμα, αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.

Λόγος #3: Γιατί συνδυάζουν οργανωμένη και ανοργάνωτη παραλία

Στους μικρούς κολπίσκους τους θα βρεις ξαπλώστρες, αλλά και σημεία όπου μπορείς να χαλαρώσεις χρησιμοποιώντας δικό σου εξοπλισμό. Φυσικά, στις Κολυμπήθρες υπάρχουν ταβέρνες και beach bars.

Λόγος #4: Γιατί είναι ιδανικός κόλπος για watersports

Στις Κολυμπήθρες θα απολαύσεις τα αγαπημένα σου θαλάσσια παιχνίδια. Εδώ λειτουργούν σχολές θαλάσσιου σκι και wakeboard, καθώς και ενοικίασης εξοπλισμού για τους λάτρεις του σπορ.

+1 Λόγος: Για τη στρατηγική τους τοποθεσία

Οι Κολυμπήθρες βρίσκονται πολύ κοντά στη Νάουσα της Πάρου, σε απόσταση που δεν ξεπερνά τα 2 χιλιόμετρα. Μπορείς να τις επιλέξεις και για την διαμονή σου, καθώς διαθέτουν αρκετά διαθέσιμα καταλύματα. Επιπλέον, είναι εύκολα προσβάσιμες με αυτοκίνητο ή ΚΤΕΛ.

Οι Κολυμπήθρες Πάρου σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις!

Το σεληνιακό τοπίο, τα κρυστάλλινα νερά και η αμμουδερή παραλία στις Κολυμπήθρες Πάρου αδημονούν να σε μαγέψουν. Μια από τις πιο εντυπωσιακές και ιδιαίτερες παραλίες, σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας αρκεί για να σου προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ανεμελιάς που θα θυμάσαι ολόκληρο το χρόνο. Τι περιμένεις λοιπόν; Ετοίμασε τις βαλίτσες σου, επιβιβάσου το ταχύτερο δυνατό στο πλοίο της FAST FERRIES και ξεκίνα για Πάρο. Κλείσε τα εισιτήριά σου εδώ.

ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ:

Ταξίδεψε τώρα στην Μύκονο με την Fast Ferries:

Ραφήνα -Μύκονος, Πειραιάς-Μύκονος, Σύρος-Μύκονος, Σαντορίνη-Μύκονος, Ηράκλειο-Μύκονος, Πάρος- Μύκονος, Ίος-Μύκονος, Άνδρος- Μύκονος, Νάξος – Μύκονος, Τήνος- Μύκονος

Αγοράσε τα εισιτήριά σου για τη Μύκονο εδώ.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Κολυμπήθρες Πάρου: 4+1 λόγοι για να τις επισκεφθείς!!»;

Μάθε τα πάντα για τα αγαπημένα σου νησιά στο blog της Fast Ferries.