Καμάρι, Σαντορίνη: Ένα από τα πιο όμορφα και δημοφιλή θέρετρα του νησιού, γνωστό για την κοσμοπολίτικη αύρα του και το πλήθος επιλογών που προσφέρει. Αναμφίβολα, το Καμάρι Σαντορίνης είναι ένα μέρος που συνδυάζει την πολυτέλεια και τη φυσική ομορφιά, συνθέτοντας ένα άκρως δελεαστικό «πακέτο». Ποιοι είναι όμως οι κυριότεροι λόγοι που κάνουν το Καμάρι Σαντορίνης τόσο δημοφιλές και αγαπητό σε ντόπιους και αλλοδαπούς τουρίστες; Πάμε να εξετάσουμε τους 5+1 βασικότερους λόγους ώστε να το επιλέξεις για τις διακοπές σου!

Καμάρι, Σαντορίνη – Λόγος για να το επιλέξεις #1: Για την πανέμορφη παραλία

Η παραλία στο Καμάρι είναι από τις ομορφότερες σ’ όλη τη Σαντορίνη. Είναι επίσης από τις μεγαλύτερες του νησιού και κυριολεκτικά μοιάζει να είναι… ατελείωτη! Αυτό όμως που την κάνει ξεχωριστή, είναι η μαύρη ηφαιστειακή άμμος που δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με τα τιρκουάζ νερά. Δεν θα σταματάς να την απαθανατίζεις!

Καμάρι, Σαντορίνη – Λόγος για να το επιλέξεις #2: Για το ξεχωριστό ηλιοβασίλεμα

Σύμφωνοι. Το ηλιοβασίλεμα και η Σαντορίνη είναι έννοιες σχεδόν… ταυτόσημες. Από όπου κι αν κοιτάξεις, η θέα της δύσης του Ηλίου είναι ειδυλλιακή. Όμως το Καμάρι προσφέρει κάτι το διαφορετικό καθώς είναι στην ανατολική μεριά του νησιού. Σε αντίθεση με τα έτερα δημοφιλή spots ηλιοβασιλέματος (π.χ. Οία και Ημεροβίγλι), το Καμάρι προσφέρει λιγότερη Καλντέρα και περισσότερο Αιγαίο!

Καμάρι, Σαντορίνη – Λόγος για να το επιλέξεις #3: Για το έντονο nightlife

Το Καμάρι στη Σαντορίνη είναι από τα πιο «ζωντανά» θέρετρα του νησιού. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από bar και κέντρα διασκέδασης, προσφέροντας έντονη νυκτερινή διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Καμάρι, Σαντορίνη – Λόγος για να το επιλέξεις #4: Για τις πολλές δραστηριότητες

Στο Καμάρι δεν υπάρχει περίπτωση να πλήξεις ποτέ! Διαθέτει πολλές και διάφορες  δραστηριότητες όπως: sea & extreme sports, καταδύσεις, εκδρομές με σκάφος, θερινό σινεμά, οινογνωσία και άλλα πολλά.

Καμάρι, Σαντορίνη – Λόγος για να το επιλέξεις #5: Για την Αρχαία Θήρα

Από το Καμάρι, οι επισκέπτες έχουν εύκολη πρόσβαση στα ερείπια της Αρχαίας Θήρας και τα σπουδαία μνημεία της. Η Αρχαία Θήρα, σε υψόμετρο 360 μέτρων στην τοποθεσία Mέσα Βουνό, υπήρξε σημαντικό αστικό κέντρο για τους Κυκλαδίτες. Χτίστηκε από Δωριείς αποίκους τον 8ο αιώνα π.Χ., και αποτέλεσε από την ίδρυσή της, διοικητική και θρησκευτική πρωτεύουσα της Θήρας.

Καμάρι, Σαντορίνη – Λόγος για να το επιλέξεις #5+1: Για τη στρατηγική θέση

Το Καμάρι είναι σε απόσταση αναπνοής από το αεροδρόμιο Θήρας (4χμ) και το λιμάνι (12χμ). Επιπλέον, είναι πολύ κοντά και στα υπόλοιπα δημοφιλή χωριά της Σαντορίνης, όπως τα Φηρά (8χμ) και το Ημεροβίγλι (9,5χμ). Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το Καμάρι Σαντορίνης ως ορμητήριο για να εξερευνήσετε εύκολα και άλλα μέρη του νησιού.

Το μαγευτικό Καμάρι στη Σαντορίνη είναι μια απόφαση μακριά!

Το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, η Αρχαία Θήρα και η «μαύρη» παραλία στο Καμάρι Σαντορίνης περιμένουν να πρωταγωνιστήσουν στις διακοπές σου! Τι σε κρατά μακριά από το Καμάρι; Μια απόφαση κι ένα click, για να κλείσεις ευθύς αμέσως το εισιτήριό σου για εκεί! Ταξίδεψε είτε από τον Πειραιά είτε από το Ηράκλειο Κρήτης στη μαγευτική Σαντορίνη, με το υπερσύγχρονο Thunder της FAST FERRIES. Κάνε τώρα την κράτησή σου στην online πλατφόρμα εισιτηρίων μας και… ώρα καλή στην πρύμνη σου!

Επισκέψου τώρα το Καμάρι Σαντορίνης μέσω της FAST FERRIES:

Πειραιάς- Σαντορίνη, Μύκονος- Σαντορίνη, Ίος- Σαντορίνη, Ηράκλειο- Σαντορίνη, Πάρος- Σαντορίνη, Σύρος- Σαντορίνη

Αγόρασε τα εισιτήριά σου για τη Σαντορίνη εδώ.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Καμάρι στη Σαντορίνη: Το αγαπημένο κοσμοπολίτικο θέρετρο!»;                                                                                      

Μάθε τα πάντα για τα αγαπημένα σου νησιά στο blog της Fast Ferries.