Αγράρι, μία από τις πιο όμορφες και ήρεμες παραλίες που έχει να σου προσφέρει η Μύκονος. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού, ανάμεσα σε δύο από τις δημοφιλέστερες παραλίες του, το Super Paradise και την Ελιά. Αποτελεί την επιλογή όσων αγαπούν την ησυχία και τη χαλάρωση, αλλά δε θέλουν να αποχωριστούν και τις ανέσεις τους. Ποιοι είναι όμως ένας προς ένας οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να το επισκεφτείς; Ανακάλυψέ τους μέσα από το κείμενο που ακολουθεί.

6 λόγοι για να κολυμπήσεις στο Αγράρι της Μυκόνου!

1. Το Αγράρι προσφέρει το αντίδοτο στην πολυκοσμία

Κόντρα στους ξέφρενους ρυθμούς που επικρατούν στο νησί, το Αγράρι συνεχίζει να θυμίζει κάτι από τη Μύκονο προηγούμενων δεκαετιών. Η μοναδική ηρεμία που το χαρακτηρίζει είναι απαραίτητη για όσους αναζητούν ένα αντίδοτο από την πολυκοσμία και τα πάρτι στην παραλία.

2. Το παραδεισένιο περιβάλλον

Το Αγράρι αποτελεί μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Μυκόνου. Η ψιλή άμμος σε συνδυασμό με τα τιρκουάζ νερά συνθέτουν ένα σκηνικό μοναδικής ομορφιάς που θα σου μείνει αξέχαστο.

3. Ο απάνεμος κολπίσκος

Ο νοτιοανατολικός προσανατολισμός του Αγραριού είναι ιδανικός για τη Μύκονο όπου πνέουν κυρίως βόρειοι άνεμοι. Έτσι, ο κολπίσκος του παραμένει απάνεμος, ακόμα και όσο διαρκούν τα μελτέμια του Αυγούστου.

4. Οι ανέσεις του

Απόλαυσε την αναπαυτική ξαπλώστρα σου και αφέσου στη μαγεία του καλοκαιριού από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Εδώ, εκτός από τον καφέ σου, μπορείς να γευτείς snacks, cocktails, μέχρι και λιχουδιές με gourmet πινελιές.

5. Η στρατηγική τοποθεσία

Η παραλία Αγράρι βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15 λεπτών με το αυτοκίνητο από τη Χώρα και 10 λεπτών από το αεροδρόμιο. Φυσικά, μπορείς να φτάσεις σε αυτό και με την τακτική συγκοινωνία, αλλά και με το καΐκι από Πλατύ Γυαλό ή Ορνό.

6. Τα θαλάσσια σπορ

Το Αγράρι αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη των θαλάσσιων δραστηριοτήτων στη Μύκονο. Στο ήσυχο και απόμερο περιβάλλον του μπορείς να απολαύσεις όποιο σπορ σου αρέσει, όπως windsurf και θαλάσσιο σκι.

Ανακάλυψε το Αγράρι & όλες τις μοναδικές παραλίες της Μυκόνου

Αν το ζητούμενό σου είναι μία μέρα ηρεμίας, χαλάρωσης και απόλαυσης στην παραλία, τότε το Αγράρι είναι η πρόταση που σου ταιριάζει. Τι κι αν δεν κατατάσσεται στις πιο «hot» παραλίες της Μυκόνου; Θα αποτελεί πάντα μία top επιλογή για να αποτοξινωθείς, έστω και λίγο, από τους ξέφρενους μυκονιάτικους ρυθμούς. Όταν λοιπόν βρεθείς με το καλό στο νησί των Ανέμων, μην ξεχάσεις να το προσθέσεις στο πρόγραμμα των καλοκαιρινών σου… βουτιών. Κλείσε λοιπόν σήμερα τα εισιτήριά σου για το νησί με τη FAST FERRIES και απόλαυσέ το!

ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ:

Ταξίδεψε τώρα στην Μύκονο με την Fast Ferries:

Ραφήνα -Μύκονος, Πειραιάς-Μύκονος, Σύρος-Μύκονος, Σαντορίνη-Μύκονος, Ηράκλειο-Μύκονος, Πάρος- Μύκονος, Ίος-Μύκονος, Άνδρος- Μύκονος, Νάξος – Μύκονος, Τήνος- Μύκονος

Αγόρασε τα εισιτήριά σου για τη Μύκονο εδώ.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Αγράρι, Μύκονος: Η ήρεμη δύναμη»;

Μάθε τα πάντα για τα αγαπημένα σου νησιά στο blog της Fast Ferries.