Βούρνη ή αλλιώς Μπάλλος, ένας από τους ομορφότερους κολπίσκους της Τήνου, αλλά και ολόκληρων των Κυκλάδων. Η μοναδικότητα της παραλίας χαρακτηρίζεται, μεταξύ άλλων, από τη φυσική αρχιτεκτονική του κόλπου, την καθαρή αμμουδιά και το ειδυλλιακό τοπίο. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να την εντάξεις στο πρόγραμμα των διακοπών σου; Μάθε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

Παραλία Βουρνή (Μπάλλος): 5+1 λόγοι για να την επισκεφτείς

1. Η κοντινή της απόσταση από τη Χώρα και το λιμάνι

Ο Μπάλλος βρίσκεται μετά τα Κιόνια και απέχει μόλις 6 χιλιόμετρα από τη Χώρα της Τήνου. Φτάσε στην παραλία πολύ εύκολα με το αυτοκίνητό σου ή το εξυπηρετικότατο ΚΤΕΛ Τήνου.

2. Τα απάνεμα νερά της

Πρόκειται για μία απάνεμη παραλία, προφυλαγμένη από τους συνεχείς ανέμους που πνέουν στο νησί της Τήνου. Το δε κλίμα της είναι εύκρατο, όπως εξάλλου και σε ολόκληρες τις Κυκλάδες.

3. Η ειδυλλιακή ατμόσφαιρά της φύσης

Ο απόμερος κολπίσκος της συνδυάζεται με τη μικροσκοπική αμμουδερή ακτή και μαζί με τα σκιερά αρμυρίκια συνθέτουν μία μοναδική ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που αξίζει να απολαύσεις στο έπακρο με την παρέα σου.

4. Στην άμμο ή στην ξαπλώστρα;

Η παραλία Βουρνή σου προσφέρει την δυνατότητα να επιλέξεις αν θα τοποθετήσεις τη ψάθα σου πάνω στην άμμο ή αν θα προτιμήσεις ξαπλώστρα κάτω από την ομπρέλα.

5. Τα κοσμοπολίτικα lounge bars & εστιατόρια

Θέλεις να απολαύσεις το ποτό ή το φαγητό σου κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα; Στην παραλία Βουρνή θα βρεις πολυτελή lounge bars και εστιατόρια που συνδυάζουν ζεν αιγαιοπελαγίτικη ατμόσφαιρα με lounge στοιχεία.

+1. Ο βυθός της

Η παραλία Βουρνή στην Τήνο προσφέρεται για υποβρύχια εξερεύνηση. Αν λοιπόν αγαπάς τις ιδιαίτερες καταδύσεις, τότε αυτή είναι μία από τις top επιλογές σου που θα σου προσφέρει αλησμόνητες εικόνες και πληθώρα χρωμάτων.

Ανακάλυψε τη Βουρνή και τις πανέμορφες παραλίες της Τήνου

Ήσυχες και απομονωμένες ή κοσμοπολίτικες με beach bars και θαλάσσια σπορ παραλίες; Η Τήνος είναι ένας προορισμός γεμάτος επιλογές για σένα, όπως η αγαπημένη παραλία Βουρνή, την οποία και σου προτείνουμε για τις βουτιές, την ηλιοθεραπεία και τη χαλάρωσή σου. Ανακάλυψε τις καλύτερες που έχει να σου προσφέρει, φτάνοντας στο νησί με το πλοίο της FAST FERRIES και…

Καλές διακοπές!

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο: «Βουρνή ή Μπάλλος, Τήνος: Ο αγαπημένος ειδυλλιακός κολπίσκος»;

Μάθε τα πάντα για τα αγαπημένα σου νησιά στο blog της FAST FERRIES.