Ψαρού, μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Μυκόνου που με τα χρόνια εξελίχθηκε στο απόλυτο καλοκαιρινό σημείο συνάντησης celebrities και jet setters από ολόκληρο τον κόσμο. Όταν επισκεφτείς το νησί των ανέμων, μην παραλείψεις να ζήσεις και εσύ μαζί με την παρέα σου την εμπειρία της πολυτελούς χαλάρωσης και διασκέδασης δίπλα στο κύμα που έχει να σου προσφέρει αυτή η παραλία. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι που την κάνουν να ξεχωρίζει; Ανακάλυψέ τους μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα!

Ψαρού Μυκόνου: 5+1 λόγοι για να την επισκεφτείς

1. Είναι μια πανέμορφη απάνεμη αμμουδιά

Πρώτα και κύρια, η Ψαρού αποτελεί μία από τις πιο όμορφες αμμουδερές παραλίες της Μυκόνου και των Κυκλάδων. Βρίσκεται μέσα σε ένα κολπίσκο, ο οποίος περιτριγυρίζεται από μικρά βουνά που φροντίζουν έτσι ώστε να μένει πάντα απάνεμος. Έτσι, μπορείς να απολαμβάνεις χαλαρά τις βουτιές σου στα κρυστάλλινα νερά της, ακόμα και κατά την περίοδο των κυκλαδίτικων μελτεμιών.

2. Πρόκειται για τον αγαπημένη επιλογή των stars

Φαντάστηκες ποτέ ότι κολυμπάς σε μία ειδυλλιακή παραλία δίπλα στον αγαπημένο σου Hollywood star, world class φήμης ποδοσφαιριστή ή supermodel; Στην Ψαρού, τέτοιου είδους όνειρα μπορούν να γίνουν εύκολα πραγματικότητα. Είναι δε τόσες πολλές οι διασημότητες που την επισκέπτονται, που για το λόγο αυτό έχει εξελιχθεί σε μόνιμη καλοκαιρινή έδρα των paparazzi, οι οποίοι δεν δυσκολεύονται να τους απαθανατίσουν.

3. Διαθέτει κάθε άνεση που μπορείς να φανταστείς

Κάποτε ήταν μία πανέμορφη παραλία, ένα περιβόλι και ένα ταβερνάκι. Κάπως έτσι, στα τέλη της δεκαετίας του ’60, ξεκίνησε η ιστορία της Ψαρούς που σήμερα έχει εξελιχθεί σε έναν ολόκληρο κόσμο πολυτέλειας και διασκέδασης. Εδώ δε θα βρεις από ξαπλώστρες και ντουζ έως εστιατόρια και καταστήματα όλων των ειδών, ξενοδοχεία, κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής, καθώς και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

4. Φημίζεται για τα καλύτερα beach clubs & restaurants του κόσμου

Meditarraneo, Kensho, Cavo Psarou είναι μόνο λίγα από τα πιο γνωστά. Οι πολυτελείς πινελιές τους ξεκινούν από την διακόσμηση, το menu και φτάνουν μέχρι τις σούπερ λουξ ξαπλώστρες τους. Στη Ψαρού θα βρεις φυσικά και το Nammos, το διάσημο beach bar – restaurant που έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο του κόσμου. Δεν είναι τυχαίο που από εδώ ξεκίνησε το φαινόμενο της κράτησης και της waiting list για ξαπλώστρα. Τα πάρτι και οι συναυλίες του, όπως αυτές του Αντώνη Ρέμου, αποτελούν μοναδικές στιγμές για τη κοσμική ζωή της χώρας.

5. Φιλοξενεί τα πιο ακριβά σκάφη του κόσμου

Ψαρού

Το yachting είναι μέρος του DNA της Ψαρούς. Εδώ, δένουν σκάφη και εντυπωσιακά mega yachts από ολόκληρο τον κόσμο. Η θέα τους και μόνο σου προκαλεί διάθεση για να τα θαυμάσεις, αλλά και να προσέξεις τις λεπτομέρειές τους. Αν πάλι δεν διαθέτεις… yacht, τότε υπάρχει η δυνατότητα να νοικιάσεις από ιστιοπλοϊκό με ή χωρίς καπετάνιο, σκάφος, jet ski έως και θαλάσσιο ποδήλατο.

+1.  Η Ψαρού βρίσκεται μόλις μία ανάσα από τη Χώρα

Ένας από τους λόγους που βάζουν την Ψαρού στην κορυφή των επιλογών σου ανάμεσα από τις παραλίες της Μυκόνου είναι και η μικρή της απόσταση από τη Χώρα, μόλις 4,5 χλμ. Είναι μάλιστα εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο, αλλά και με το ΚΤΕΛ Μυκόνου, το οποίο πραγματοποιεί διαδρομές μέχρι αργά τη νύχτα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το λεωφορείο από Αξιώτη 310 στη Χώρα Μυκόνου και να κατέβεις στην πρώτη στάση του, τον Πλατύ Γυαλό.

Η Ψαρού, και οι παραλίες της Μυκόνου σε περιμένουν για να τις ανακαλύψεις!

Μήπως φέτος το καλοκαίρι ήρθε η ώρα για να απολαύσεις το κοκτέιλ σου στην άνεση μίας ξαπλώστρας στην Ψαρού της Μυκόνου; Μπες κι εσύ στο μαγικό της κόσμο και απόλαυσε κάθε στιγμή χαλάρωσης, πολυτέλειας και διασκέδασης που έχει να σου προσφέρει. Και ποιος ξέρει… ίσως επιστρέφοντας στη βάση σου, γυρίσεις με ιστορίες από τυχαίες συναντήσεις σου με διάφορους stars που αξίζει να διηγηθείς στους φίλους σου. Μην περιμένεις λοιπόν και κλείσε τώρα το εισιτήριό σου των διακοπών σου για Μύκονο μέσα από το www.fastferries.com.gr

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Ψαρού, Μύκονος: Η αγαπημένη παραλία του διεθνούς jet set»;

Μάθε τα πάντα για τα αγαπημένα σου νησιά στο blog της FAST FERRIES.