Μια κρουαζιέρα στη Σαντορίνη, ανήκει σίγουρα στη λίστα με τα must πράγματα που πρέπει να κάνεις! Γιατί; Διότι η Σαντορίνη είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο δημοφιλείς και όμορφους προορισμούς στην Ελλάδα, και μια κρουαζιέρα στο νησί αυτό αποτελεί μια μοναδική εμπειρία! Στο παρόν άρθρο, θα διαβάσεις τους 5+1 κυριότερους λόγους για τους οποίους μια κρουαζιέρα εκεί είναι πάντα μια εξαιρετική ιδέα!

#1 Για τα ηφαιστειακά τοπία της

Η Σαντορίνη είναι γνωστή σε όλη την Υφήλιο για τα εκπληκτικά ηφαιστειακά της τοπία. Μια κρουαζιέρα γύρω από την καλντέρα σου επιτρέπει να δεις από κοντά τους ηφαιστειακούς σχηματισμούς που καθιστούν το νησί ξεχωριστό. Δεν μπορείς να αφήσεις τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη!

#2 Για το μυθικό της ηλιοβασίλεμα

Το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη είναι το αμέσως επόμενο σήμα κατατεθέν του νησιού και η παρακολούθησή του, έχει πάρει θρυλικές διαστάσεις. Σχεδόν από όπου κι αν το θαυμάσεις, το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία. Όμως, το ηλιοβασίλεμα στην Οία -κι ειδικά από το κατάστρωμα κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας στη Σαντορίνη- είναι άλλο επίπεδο!

#3 Για τα πανέμορφα χωριά της

Μια κρουαζιέρα στη Σαντορίνη συνήθως περιλαμβάνει στάσεις σε γραφικά χωριά όπως το Ημεροβίγλι και η Οία. Μπορείς να κάνεις ατελείωτες βόλτα στα στενά σοκάκια τους, θαυμάζοντας την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και ακούγοντας τις ιστορίες των ντόπιων.

#4 Για να γνωρίσεις τη Θηρασιά

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας στη Σαντορίνη, υπάρχει συνήθως η δυνατότητα να εξερευνήσεις τη Θηρασιά! Η… «μικρή αδερφή της Σαντορίνης, αποτελεί ένα ήσυχο νησί που προσφέρει μια πιο αυθεντική εμπειρία του κυκλαδίτικου τρόπου ζωής. Μεταβαίνοντας στη Θηρασιά, θα είναι σαν να έχεις κάνει ταξιδέψει στο παρελθόν, γνωρίζοντας μία Σαντορίνη του χθες!

#5 Για μια πλούσια γαστρονομική εμπειρία

Πολύ συχνά, οι κρουαζιέρες στη Σαντορίνη, περιλαμβάνουν τοπικά εδέσματα και εκλεκτά κρασιά. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις την πλούσια σαντορινιά γαστρονομία! Έχε κατά νου πως η Σαντορίνη είναι πολύ δημοφιλής για τις μοναδικές γεύσεις και τα φρέσκα υλικά της!

#5+1 Για τις απρόσιτες παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά

Γενικότερα στη Σαντορίνη θα ανακαλύψεις αμέτρητες πανέμορφες και ασυνήθιστες παραλίες και φυσικά θα κολυμπήσεις στα κρυστάλλινα νερά τους. Κάνοντας όμως κρουαζιέρα στη Σαντορίνη, έχεις τη δυνατότητα να προσεγγίσεις με το σκάφος άβατες παραλίες σε απομονωμένους κόλπους! Πίστεψέ μας, το συναίσθημα είναι κάτι το μοναδικό και η αίσθηση της ελευθερίας πιο έντονη από ποτέ!

Η κρουαζιέρα στη Σαντορίνη είναι πιο εφικτή από ποτέ με τη Fast Ferries

Όπως κατάλαβες, μια κρουαζιέρα στη Σαντορίνη περιλαμβάνει τα πάντα! Από τοπία απαράμιλλης ομορφιάς μέχρι γαστρονομικές εξερευνήσεις και αυθεντικές εμπειρίες, όλα περιμένουν να κάνουν το ταξίδι σου αξέχαστο! Αν λοιπόν είσαι έτοιμος να το ζήσεις, κάνε τώρα την κράτησή σου για Σαντορίνη από την online πλατφόρμα εισιτηρίων της Fast Ferries και… έτοιμος! Από εκεί, θα έχεις δεκάδες ευκαιρίες για κρουαζιέρα στο νησί, με τη μία επιλογή να είναι καλύτερη από την άλλη!

Επισκέψου τώρα τη Σαντορίνη μέσω της FAST FERRIES αγοράζοντας τα εισιτήριά σου από εδώ.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Κρουαζιέρα Σαντορίνη: 5+1 λόγοι για να μην τη χάσεις»;                                                                                      

Μάθε τα πάντα για τα αγαπημένα σου νησιά στο blog της Fast Ferries.