Αμμουδάρα στο Ηράκλειο: Ένας επίγειος παράδεισος που αν παραθερίζεις στην Κρήτη, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς! Ακόμα κι αν δεν ήταν στα άμεσα πλάνα σου, θα πρέπει να αναθεωρήσεις και να την εντάξεις! Ο λόγος; Δεν είναι απλά ένας, αλλά… πολλοί και διάφοροι που καλύπτουν κάθε γούστο, στυλ και τύπο διακοπών! Ετοιμάσαμε λοιπόν αυτόν τον οδηγό για την Αμμουδάρα Ηρακλείου, προκειμένου να διαπιστώσεις με βεβαιότητα γιατί είναι… the place to be στο νομό!

4+1 λόγοι για να κολυμπήσεις στα νερά της Αμμουδάρας Ηρακλείου!

Λόγος #1: Γιατί είναι… όνομα και πράγμα

Ας είμαστε ρεαλιστές και ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Η Ελλάδα έχει πολλές, μα πάρα πολλές παραλίες με υπέροχες αμμουδιές. Ωστόσο, λίγες αντέχουν στη σύγκριση με την Αμμουδάρα στο Ηράκλειο, η οποία έχει και το όνομα, έχει και τη χάρη! Με ακτογραμμή 7 (!) χιλιομέτρων και μια ασύγκριτη λευκή άμμο, τα λόγια είναι περιττά. Η άμμος στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, είναι δε τόσο παχιά που αφήνει μια μοναδική αίσθηση στο πόδι όταν την πατά κανείς!

Λόγος #2: Για τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά της

Κρυστάλλινα, καταγάλανα νερά που περιμένουν πώς και πώς τις βουτιές και τις απλωτές σου. Μια απλή αναζήτηση στο Google θα σας πείσει. Αν ξεκινήσεις να χαζεύεις στο διαδίκτυο τις καρτ-ποσταλικές φωτογραφίες από την Αμμουδάρα Ηρακλείου, δεν θα σταματήσεις ούτε στις πρώτες δέκα! Όταν μάλιστα μιλάμε για μια ακτή που έχει λάβει, όχι μία ούτε δύο αλλά 5 γαλάζιες σημαίες, τα λόγια περισσεύουν…

Λόγος 3: Γιατί είναι προσιτή και προσβάσιμη!

Λένε πως οι ωραιότερες παραλίες είναι οι πιο απόμερες. Κι αυτό, διότι είναι πιο ‘ανέγγιχτες’ και απάτητες από τον άνθρωπο. Επομένως, το πιο σύνηθες είναι να χρειάζεται κάποιο σκάφος να σε μεταβιβάσει ή να θέλουν αρκετό περπάτημα. Ε, λοιπόν η Αμμουδάρα Ηρακλείου συνδυάζει και την απαράμιλλη ομορφιά και την εύκολη πρόσβαση! Είναι λίγο έξω από το Ηράκλειο, ακριβώς πάνω στον δρόμο που είναι η φυσική συνέχεια της παραλιακής Ηρακλείου!

Λόγος 4: Γιατί τα συνδυάζει όλα!

Είσαι ο τύπος που δεν μπορεί χωρίς θαλάσσια σπορ; Είσαι μήπως εκείνος που θέλει να έχει τη θάλασσα κάτω από το ξενοδοχείο του; Ή μήπως αυτός που μετά τις βουτιές του θέλει να απολαύσει το ούζο και τον θαλασσινό μεζέ σε απόσταση αναπνοής; Η Αμμουδάρα στο Ηράκλειο δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο! Βρίσκεται τοποθετημένη σε στρατηγικό σημείο μπροστά από εγκαταστάσεις ξενοδοχείου και ολόγυρά της ξεδιπλώνονται αμέτρητα μπιτσόμπαρα, καφέ και ταβερνάκια. Ακόμα και μαγαζιά ενοικίασης εξοπλισμού για water sports θα βρεις!

+1 λόγος να επισκεφτεις την Αμμουδάρα: Γιατί είναι οργανωμένη & χωρίς… χρέωση!

Μάλιστα, καλά διάβασες! Ολόκληρη η περιοχή αυτή, διαθέτει σετ από ομπρέλες και ξαπλώστες τα οποία μπορείς να αξιοποιήσεις δωρεάν για όση ώρα θες. Ευτυχώς, υπάρχουν και αυτές οι παραλίες, οι οποίες ευχόμαστε να αυξηθούν!

Η Αμμουδάρα στο Ηράκλειο σε περιμένει να βουτήξεις στα καταγάλανα νερά της!

Μια παραλία που συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για κάθε τύπο ταξιδιώτη. Μόνο ένα πράγμα σε χωρίζει από την Αμμουδάρα και το Ηράκλειο. Το να κλείσεις το εισιτήριό σου για εκεί! Κάνε τώρα την κράτησή σου στην online πλατφόρμα εισιτηρίων μας και… μη σε είδαμε! Κλείσε τώρα το εισιτήριό σου με το νέο υπερσύγχρονο πλοίο Thunder εδώ και…

Απόλαυσε το ταξίδι!

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Αμμουδάρα στο Ηράκλειο: Έχει το όνομα, έχει και τη χάρη!»;                                                                                      

Μάθε τα πάντα για τα αγαπημένα σου νησιά στο blog της Fast Ferries.