> Ανακοινώσεις > Δελτίο τύπου - Ανανέωση προγράμματος FastFriends: "Στα 8 πληρώνεις τα 7!.. και στα οχήματα!"

Είδος κράτησης

Αναχώρηση

Επιβάτες

Παρακαλώ επιλέξτε αριθμό επιβατών, μαζί με παιδιά και βρέφη.

Οχήματα

Παρακαλώ επιλέξτε αριθμό οχημάτων και των trailers.

FastFriends Card

ΤΩΡΑ ΣΤΑ 8 ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ 7! ….ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ!

Με χαρά σας ενημερώνουμε για την ανανέωση του προγράμματος FastFriends , μέσω του οποίου η Fast Ferries σταθερά και με προσήλωση επιβραβεύει με εκπτωτικά και δωρεάν εισιτήρια τους πιστούς της πελάτες, επιστρέφοντας έμπρακτα ένα σημαντικό ποσοστό των χρημάτων που διέθεσαν για τις μετακινήσεις τους με την εταιρεία .

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνουμε νέους πίνακες συλλογής πόντων για όλες της διαδρομές, οι οποίες αντιστοιχούν στα ποσά σε ευρώ, (€ ) που κοστίζει κάθε εισιτήριο, οποιασδήποτε κατηγορίας έκπτωσης ή θέσης αλλά κυρίως, αναπροσαρμόζουμε τους πίνακες πόντων εξαργύρωσης, έτσι ώστε μετά το έβδομο ταξίδι, ο κάτοχος της κάρτας να δικαιούται το όγδοο δωρεάν!

Επιπλέον, τα οχήματα τύπου ΙΧ αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και ελαφριά φορτηγά (small trucks) συμμετέχουν και αυτά πλέον στο πρόγραμμα καταχωρώντας την FastFriends κάρτα του κατόχου τους, έτσι ώστε οι πόντοι που συλλέγονται και από αυτά τα εισιτήρια σε αριθμό αντίστοιχο με το κόστος τους σε ευρώ (€),  να συγκεντρώνονται από κοινού με τα εισιτήρια επιβάτη στον λογαριασμό του μέλους.

Με τον τρόπο αυτό, το μέλος μπορεί να πετύχει την έκδοση δωρεάν ατομικού εισιτηρίου πολύ νωρίτερα από την συμπλήρωση των απαιτούμενων 7 ταξιδιών, εφόσον ενδιαμέσως ταξιδέψει και με το όχημά του.

Και για τα ίδια τα οχήματα ισχύει ο κανόνας της χορήγησης δωρεάν εισιτηρίου μετά από 7 ταξίδια, ενώ τόσο για τα οχήματα  όσο και για τους επιβάτες ισχύει η δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίου με έκπτωση 50%, με την συγκέντρωση του μισού αριθμού πόντων από όσους απαιτούνται για τα δωρεάν.

Για πληρέστερη πληροφόρηση για τους όρους του προγράμματος αλλά και για την ενημέρωση σχετικά με τον λογαριασμό σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ενότητα FastFriends, http://www.fastferries.com.gr/el/fastfriends-loyalty-terms

• Κεντρικοί πράκτορες • Πρακτορεία
Ενημερωθείτε για όλα τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά πρακτορεία
προορισμοί